top of page
Teodora Dogaru

DP21 Konstutställning, To Be Human!


Välkommen till DP1´s Konstutställning, 2024!


Detta året, presenterar DP21´s Konst klass en tankeväckande konstutställning som heter, To Be Human. Den kommer presenteras på Åhlenshuset, du kan se utställningen den, 20 Mars klockan 17.00-20.00, 21-22 Mars 10.00-17.00 eller 23 Mars klockan 10.00-14.00.


Detta årets konstnärer är följande; Abeer, Alessia, Anastasiia, Chiyu, Denisse, Elsa, Isabel, Lana, Leah, Maria, Roj, Tisha, Polina, Logan, MacKinnon och Viola.


Utställningen handlar om teman inom samhället och livet i sig. Här är några exempel på vad man kan förvänta sig;

Komfort och var det kommer från, förlusten av ens barndom, influenserna av samhället och att protestera, feminism och de olika "gendered gazes", toxiska standarder, livet, samhället och dess roll i vårt liv, olika perspektiv på förlust, politiska teman och världen själv.


Med andra ord så finns det i utställningen ett konstverk för varje sinne. Utställningen berör frågor som vi alla vet och håller nära, man kanske till och med får en djupare förståelse för dem olika teman på tal i utställningen genom konstverken. Förhoppningsvist så kommer åskådare av konstutställningen att få mer kunskap av konstverken och konstnärerna själva.


Jag önskar personligen alla konstnärer ett stort lycka till, Teddy!


bottom of page